Stichting Niek & Co

Het Logeerhuis

Het logeerhuis!

Met Niek & Co bieden we een kleinschalige logeerplek voor kinderen die door een meervoudige beperking extra zorg nodig hebben. In de weekenden en vakanties staat ons team van betrokken zorgmedewerkers voor hen klaar. En zo bieden we een fijne en warme plek voor maximaal 5 kinderen, waarbij het logeerhuis zoveel mogelijk als thuis voelt.

Voor wie?

Het logeerhuis is voor kinderen en jongvolwassenen van 6 tot en met 21 jaar met een meervoudige beperking. Die naast aandacht en persoonlijke begeleiding ook medische zorg nodig hebben.

Door wie?

In het logeerhuis werken wij met een zorgvuldig samengesteld team van zorgmedewerkers en verpleegkundigen. Zij zijn, telkens met minimaal 2 verzorgenden, 24 uur per dag (dus ook in de nacht) aanwezig in het logeerhuis.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Laten we dan persoonlijk kennismaken. Dan kunnen we kijken of wij de goede plek kunnen bieden voor jouw kind. Wij geloven in maatwerk en hebben bewust een kleinschalig logeerhuis. Elk kind is namelijk uniek en daarom stemmen wij de zorg op de behoefte van jouw kind af. Dat is voor ons het uitgangspunt bij de zorg en de activiteiten die we doen. Waarbij we weten dat de ouder degene is die het kind het beste kent. Jullie als ouders moeten het gevoel hebben je kind met een gerust hart achter te kunnen laten. Daarom spreken we over een samenwerking. Op basis van een goed gevoel én dezelfde verwachtingen.

Waarom deze stichting

Waarom is Stichting Niek & Co opgericht? Wie zitten er achter de stichting? Lees hier meer over René, Rian, Senn & Niek.

Hoe werkt de stichting

De officiële kanten van de stichting. Wat is het doel, hoe werkt het en wie zitten er in het bestuur?

Sponsoring

Het logeerhuis kan niet bestaan zonder financiële hulp. Gelukkig hebben we sponsoren die bijdragen.